Starý web
Pondělí - Pátek (7:00 - 15:00): +420 596 546 672 Po-Pá (7:00-15:00): +420 596 546 672

Krůtí polévka ala Šéf

Všechny recepty

Krůtí polévkovou směs opláchneme a dáme zprudka předpéct na cca 40 min do rozehřáté trouby. Kořenovou zeleninu očistíme a oloupeme si cibuli a dva stroužky česneku. Ve větším hrnci si rozvaříme vodu  a do mírně vroucí vody vložíme předpečené maso. Velice zvolna vaříme asi dvě až tři hodiny. Voda musí jen pouštět drobné bublinky ode dna hrnce. Asi v polovině vaření přidáváme zeleninu. Těsně před koncem vaření vložíme do hrnce čerstvé celé bylinky, nejlépe libeček a petrželku. Po dovaření vývar scedíme, obereme kostry a maso vrátíme do vývaru. Přidáme zeleninu pokrájenou na kolečka.